De Klussenier Bart Keijzer
De Klussenier Bart Keijzer

Jan van Rietwijkstraat 28
1962 WR Heemskerk

Dien uw offerte-aanvraag in   

0251 83 80 62
06 3649 1811
bartkeijzer@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 67880193

Even voorstellen

Bent u opzoek naar een vakman voor al uw verbouwingen en kleinere klussen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Bart Keijzer en samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in Heemskerk. Voor de omgeving tussen IJmuiden, Heiloo en Zaandam ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis.

Ik heb veel ervaring met renovatie- onderhoudswerkzaamheden. Op dat gebied kan ik nagenoeg alles. Zoals zoveel bouwvakkers voerde ik naast mijn werk bij familie en bekenden ook verbouwingen en kleine klussen uit. De vrijheid en de afwisseling van de werkzaamheden hebben mij doen besluiten mijn eigen klusbedrijf te starten. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden en kwam zo bij De Klussenier terecht.

U kunt bij mij terecht voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan timmerwerk, schilderwerk, houtrot renovatie, het plaatsen van keukens, badkamers of glas zetten. Maar ook voor de kleinere werkzaamheden kunt u mij inschakelen. Kortom, voor alle werkzaamheden in en rond het huis.

Waar kunt u bij mij op rekenen? Naast de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden, staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Ik verzorg uw verbouwing of kleine klus van A tot Z. Op basis van uw wensen begeleid ik de opdracht. Ik werk netjes en zorg voor een opgeruimde werkplek. Desgewenst verzorg ik het materiaal.

Hebt u een verbouwing gepland staan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op. Ik kom graag bij u langs om u te adviseren. U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...